понедељак, 20. фебруар 2017.


RENT A CAR  ZA PUTOVANJA


Ako pažljivo planirate svoje putovanje, kao što birate agenciju za putovanje i smeštaj tako možete unapred, online da rezervišete vozilo, bilo da sami vozite do željene destinacije ili da vas čeka na aerodromu kako se ne bi mučili sa prtljagom ili tražili taxi koji može biti izrazito skup za strance.

Zašto je bolje iznajmiti auto kada putujete?

Odgovor bi bio ZATO! Ali ja ću svakako malo pojasniti svoj odgovor jer me ništa više ne iznervira nego kad neko na moje pitanje da odgovor ZATO :)


  • Možete da birate auto po sopstvenom ukusu i želji, mnogo je lakše izabrati nego recimo kad kupujete automobil, trošak je izuzetno niži.



  • Prilikom planiranja izleta ne morate se zamarati cenama taxi usluga ili redom vožnje gradskih linija.
  • Možete posetiti mesta, vidikovce, restorane, na koja je nemoguće stići taxijem ili gradskim prevozom.
  • Ako posedujete stariji tip automobila iznajmljivanje automobila će vam uštedeti gorivo jer većina agencija ima novije modele sa nižom potrošnjom.

  • Ako živite u velikom gradu u blizini centra gde vam je sve na dohvat ruke, onda vam posedovanje automobila nije neophodno. Možete ga iznajmiti za specijalne prilike (putovanje) i verujte, povoljnije je, nego ga posedovati, održavati I registrovati.
  • Svakako ćete uštedeti na troškovima putovanja. A ukoliko putujete na udaljenije destinacije, naročito sa decom, povoljnije je ukombinovati niske cene letova i iznajmljivanje auta. Bolje je nego razmišljati o veličini i težini prtljaga, stajalištima, gorivu, a i  povećan je rizik od nesreća usled umora, ovako će vam put biti mnogo kraći i stići ćete na odredište znatno odmorniji.
  • Idete na poslovni put i želite da zasenite poslovne partnere. Rent a car agencija će vam ponuditi blistavi auto iz posebne kategorije, samo treba da poželite.


  • Idete u pustolovinu sa nekoliko prijatelja, možete iznajmiti auto sa 7 i više sedišta i tako uštedeti na gorivu i logistici ukoliko vozite jedan auto umesto dva ili tri, a i druženje je lepše. 
  • Putujete sa decom, nikakav problem, mnoge agencije iznajmljuju automobile sa dečijim sedištima. Ukoliko ne želite da putujete dugo i odlučite sa za avion, zaboravite sedišta, iznajmite auto koji uključuje ovu opciju.
  • Sa iznajmljenim automobilom putujete bezbrižno jer ste potpuno osigurani.

Rent a car agencije i njihove usluge su sve dostupnije i lako je pronaći ono što želite. Bitno je da se dobro informišete o rent a car agenciji, da dobro pročitate Ugovor o najmu, najsitnija slova i fusnote i da vodite računa o skrivenim troškovima koji se mogu javiti. Posle vam ostaje samo da uživate u putovanju.

3 коментара:

  1. kada bi samo malo spustili cene bilo bi josh prihvatljivije

    ОдговориИзбриши
  2. Pa ima dosta nas koji imamo polozeno ali nemamo licni automobil, ovo je super.Lepo iznajmis vozilo i uzivas, ne klackas se po autobusima.

    ОдговориИзбриши
  3. Ukoliko se putuje na duze putovanje, najbolje je iznajmiti veće vozilo, SUV ili karavan, kao na primer Škoda Kodiaq. Nije skupo iznajmljivanje, a veoma komforno vozilo

    ОдговориИзбриши