уторак, 18. јун 2013.

Prevoz do aerodroma Beograd

Aerodrom Beograd

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu je jedno od najposećenijh mesta za strance koji dolaze u našu prestonicu.
Za mnoge od njih jako je važno da znaju da li mogu da preuzmu vozilo za rent a car na samom aerodromu ili da vrate vozilo baš na toj lokaciji. U tržišnoj konkurenciji, postoji povoljnost za klijente da se ta usluga ne naplaćuje.

Procedura za klijenta koji dolazi na aerodrom

Za klijente koji dolaze avionom na aerodrom beograd psotoji definisana procedura koja olakšava njihovo snalaženje na samom aerodromu i što brži dolazak do svog vozila za rent a car.
Agenti rent a car agencije u Beogradu dočekuju putnike po njihovom izlasku sa carine, sa desne strane u holu, pored šaltera. Prema dogovoru koji agent postigne sa klijentom na tabli će biti ispisano ime klijenta ili naziv agencije.



Posle potpisivanja ugovora o najmu odgovarajućeg vozila agent vodi klijenta do parkinga gde ga čeka njegovo vozilo.
Parking se nalazi u neposrednoj blizini od odlaznog terminala.


Ukoliko klijent otkaže rezervaciju treba obavezno da konsultuje firmu od koje je rezervisao vozilo. Naravno, posle kontkat i objašnjenja rent a car agencija će željeno vozilo obezbediti u novom terminu.
Što se tiče odlazka, klijent ima obavezu da dođe na Aerodrom Beograd oko 2 sata pre poletanja. Ujedno, to je i vreme koje se dogovori za vraćanje rent a car vozila.


2 коментара:

  1. Sve je ovo ok osim jedne stvari,sta da radi klijent na aerodromu dva sata pre poletanja njegovog aviona,mozda bi bilo bolje da agent agencije preuzme vozilo i zahvali se korisniku koji je iznajmio automobil i pozeli mu ugodan let.

    ОдговориИзбриши