уторак, 16. новембар 2010.

Moderne tehnologije i rent a car usluge


Govorilo se nekada došlo doba da se nešto proba, danas došlo doba da mi niko osim mog umreženog mobilnog telefona, ili ako se već zove ne treba da završim podosta poslova.
Facebook i twitter su nezaobilazni servisi popularni kako za obične smrtnike tako i za firme.
Uzmimo na primer, osmelite se jednog dana, pa hocete u Ameruku. Ovo osmelite znači da dobijete neko neočekivano nasledstvo, ili vas slučajno izvuku na lutriji pa stignete da kupite ponešto pre nego što vas pronadje mafija, odnosno pre nego što se vaše bliže i dalje okruženje ne uguši od informacije da ste naprasno bogati.
Dakle, dobili ste pare, niotkuda jer pošteno ih u ovoj zemlji ne možete zaraditi danas osim ako ne pripadate grupi od 0.1% toliko pametnih i moralnih da to znaju i umeju i da to rade baš u zemlji Srbiji.
E tu sada nastupa moderna tehnologija.
Pošto imate para, kupili ste mobilni koji ima malo veći ekran, sliku kako bi rekli ovi iz Sombora.
Znate i da googlate, znate čak i gde idete.
I eto čudesa, nadjete rent a car agenciju u Čikagu, rezervišete termin, auto, platite svojom karticom za plaćanje preko interneta i eto, pokazali ste da moderne tehnologije mogu da budu korisne za rent a car usluge.
Tako to rade i oni koji dolaze u Beograd. Ako žele uslugu neku od rent a car agencija u Beogradu ponove prethodnu proceduru. Univerzalno, efikasno, jednostavno, čak i nije skupo.
Moderne tehnologije su čudo. Za one koji su se snašli da imaju para za nove tehnologije, još su veće čudo jer mogu čak imati i korisit od njih.

2 коментара:

  1. Stigla je moderna tehnologija kod nas ali mnogi nisu nauceli kako da je koriste.Dok razgovaraju mobilnim drze prst u uvetu ili glasno razgovaraju da bi im i Tarzan zamerio.Neka je stigla moderna tehnologija promenice se i navike kod naroda,ali koliko
    je koristan mobilni telefon ko ga izmisli svaka mu cast.

    ОдговориИзбриши
  2. Moderne tehnologije kod rent a car agencija se najviše koriste za rezervaciju vozila. Ono mora da je jasno, "user friendly", lako sa snalaženje i da radi na svim platformama, da može da se rezerviše vozilo i preko vibera i facebooka, i tiktoka itd. Ne sme da bude komplikovano da se ne bi tehnički slabije potkovani klijenti još na početku demotivisali da rezervišu on line.
    Naravno da se dobro dizajniran i optimizovan sajt podrazumeva

    ОдговориИзбриши