недеља, 5. октобар 2014.

Rent a car aerodrom Nikola Tesla

Rent a car aerodrom Nikola Tesla

Iznajmljivanje automobila na aerodoromu

Ako dolazite u Beograd i planirate da u njemu provedete neko vreme, jedna od stvari o kojoj treba da mislite je i prevoz. Opcije koje su vam na raspolaganju su gradski prevoz, taksi usluge i naša preporuka - iznajmljivanje vozila.

Prilikom odabira vozila, vodite računa čije usluge ćete korisitit. Obavezno proverite da li agencija ima:

  • svoj web sajt
  • sistem za on-line rezervaciju
  • fiksni telefon na koji ih možete kontaktirati

Za one koji dolaze avionom, najzgodnija opcija je da ih auto sačeka odmah nakon sletanja. Na aerodoromu Nikola Tesla postoje predstavništva petnaestak rent a car agencija. Sve poslovnice se nalaze na Terminalu 2, na međunarodnim dolascima.


Radno vreme rent a car agencija je raznoliko, uglavnom od 8 do 20h, ali ima ih i da startuju sat ranije i rade do 23h. To ćete saznati već prilikom rezervacije, mada uvek postoji mogućnost da auto preuzmete i posle radnog vremena. Samo se raspitajte da li će vas, i koliko, to više koštati.

Izaberite profesionalnu agenciju

Na sajtovima nekih agencija postoji opcija da unesete podatke o letu - broj leta, vreme sletanja. Iskoristite je, jer ukoliko dođe do odlaganja ili kašnjenja, ta informacija može biti od koristi zaposlenima u agenciji. Pod pretpostavkom da ste izabrali one koji profesionalno rade svoj posao, neko će vas sačekati kako bi vam predao auto, čak i ako kasnite.


Još jedan bitan razlog je što ne rizikujete da vaša rezervacija bude otkazana ukoliko se ne pojavite u dogovoreno vreme. U tom slučaju, ostali biste bez planiranog auta i morali biste da koristite taksi ili gradski prevoz do hotela. Druga opcija je da iznajmite auto u poslovnici na aerodoromu, što je uglavnom skuplje nego kada se rezerviše unapred, a i smanjuje mogućnost izbora.

Od aerodroma imate dvadesetak kilometara vožnje do centra grada. Za manje iskusne vozače, i one koji dolaze prvi put, naš savet je da proučite mapu aerodorma i prilaznih puteva, kako biste se lakše snašli i od samog starta uživali u boravku u Beogradu.





Нема коментара:

Постави коментар